creatief schrijven

Creatief schrijven

Werk jij aan die roman die maar niet afgeraakt? Zit je te broeden op een bundel korte verhalen? Poëzie? Of ben je gewoon graag met taal bezig en schrijf je voor je plezier? Dan is de kortlopende opleiding ‘Creatief Schrijven’ iets voor jou. Tijdens de lessen ga je via korte schrijfopdrachten aan de slag met de theorie. Je proeft van nieuwe genres en stijlen en breidt je repertoire uit. Je medestudenten en leerkracht geven je opbouwende feedback, waardoor je jezelf kan blijven uitdagen en verbeteren. Ruimte nodig voor je eigen project? Ook daar is zeker plaats voor tijdens de lessen. Daarnaast gaan we samen aan de slag met oudere en nieuwe literatuur. We gaan dieper in op bepaalde romans en leren van het verleden. Want wie wil leren schrijven, moet natuurlijk ook leren lezen.

Samen schrijven werkt! Creëer warme, literaire vriendschappen en geef elkaar dat kleine zetje in de juiste richting. Elke week opnieuw.

Praktische informatie:

  • De opleiding kan je volgen vanaf 15 jaar
  • Geen voorkennis nodig van theater
  • De gewone tarieven gelden indien de opleiding Theater nog niet gevolg wordt.
  • Indien de opleiding Theater gevolgd wordt is er een extra aanvraag nodig. Deze kan ingediende worden via het vak ‘opmerkingen’ bij de inschrijving.
  • Deze lessen worden gegeven op maandagavond in Zichen (Kerkstraat 28, 3770 Riemst)